Windows 9 Ücretsiz mi Olacak?
28/09/2014

Microsoft'un para basma makinesi olarak tabir edebileceğimiz Windows'un bir sonraki sürümü Windows 9'un ücretsiz dağıtılabileceği konuşuluyor.

Microsoft'un en çok para kazandığı ürünlerinin başında bir çok kişinin bilgisayarında yer alan Windows işletim sistemi gelmekte. Dev şirketin altın yumurtlayan tavuğu keserek Windows'u ücretsiz yapmayacağını düşünüyor olabilirsiniz ancak ZDNet'in iddiasına göre Windows 9 ücretsizolabilir.

Microsoft'un en temel hedefini eski Windows sürümlerini kullanan kişileri daha yeni sürümlere terfi ettirmek olduğunu söyleyen ZDNet, Windows XP,Windows Vista ve Windows 7'de dahil olmak üzere eski Windows kullanıcılarına Windows 9'u ücretsiz olarak dağıtabileceğini iddia etti.

Windows 8,1 güncellemesi gibi olacak

İddiaya göre Windows 9, Windows 8,1 güncellemesi gibi kayda değer yenilikler getirecek ve Windows 8,1, Windows 7 Service Pack 1kullanıcılarına güncelleme merkezi üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulacak.

İlk değil

Kod adı Threshold olan Windows 9'un ücretsiz dağıtılabileceği iddiası aslında ilk defa dile getirilmiyor. Özellikle Apple'ın Mac OS X'i ücretsizdağıtmaya başlamasının ardından Microsoft'un da böyle bir hamle yapacağını düşünen kişiler tarafından ortaya atılan bu iddia, bir süredir internette dolaşıyo

 

Highslide JS
Kaynak:http://shiftdelete.net/

Ekleyen:sinan2727

Adınız
:
Eposta
:



Resmi Degistir